Tämä resepti on uskomattoman helppo (tietenkin N2O-kermakapseleilla) ja se on loistava suolainen ruoka ihmisille, jotka haluavat nauttia jotain herkullista, mutta eivät voi viettää paljon aikaa keittiössä. Valmistus kestää alle puoli tuntia ja riittää noin 8-10 hengelle. Voit myös säilyttää sitä jääkaapissa jopa 4 päivää ilman, että se pilaantuu. Dityppioksidikaasu N2O-kermakapselista pidentää kerman säilyvyyttä, joten se tulisi ladata ennen säilytystä.
Ainesosaluettelo
250 g pestyä ja puhdistettua kananmaksaa
2 ruokalusikallista voita
1 teelusikallinen silputtua persiljaa
Puoli teelusikallista pippuria
Suolaa
2 silputtua valkosipulinkynttä
100 ml kuohukermaa
23 Graham-keksejä tai paahtoleipäviipaleita
Karhunvatukkahilloa (valinnainen päällys)
Valutettu kapris
Puhdista kokonaiset kananmakset ja laita sivuun. Kuumenna matala paistinpannu keskilämmöllä ja lisää maksat pannulle.
Tämä resepti on uskomattoman yksinkertainen (tietenkin N2O-kermapuristimien kanssa) ja se on loistava suolainen ruoka niille, jotka haluavat maistaa jotain herkullista, mutta eivät halua viettää paljon aikaa keittiössä. Sen valmistamiseen menee alle puoli tuntia ja se riittää noin 8-10 hengelle graham-kekseillä. Lisäksi se voidaan säilyttää jääkaapissa jopa 4 päivää ilman, että se huononee. Itse asiassa kermapuristimen typpioksidi kaasua pidentää sen säilyvyyttä, joten lataa se ennen säilyttämistä.
Ainesosaluettelo
250 grammaa pestyä ja puhdistettua kananmaksa
2 ruokalusikallista voita
1 teelusikallinen silputtua persiljaa
Puoli teelusikallista pippuria
Suolaa
2 valkosipulinkynttä silputtuna
100 ml kuohukermaa
23 graham-keksejä tai paahtoleipäkolmioita
Punaherukkahilloa (valinnainen päällyste)
Valmista kokonaiset kananmaksa ja varaa ne. Kuumenna matala paistinpannu keskilämmöllä ja lisää maksa.